<--||-->     További érdekességek a "Hírek" rovatban...       Ha valamit szeretnél feltenni küld el!  Képek, videók, hírek, zenék.... bármi jöhet!               deathlyray@yahoo.com       

DEATHLYRAY.UW.HU

Home Hírek Oldaltérkép Books Kapcsolat Linkek Forum

 

"CODE_BREAKER v1.0"

 

#TOP SECRET

CN: 001-345AJ99/Z23

KÓD_TÖRŐK FIGYELEM! Az NSA (no-such-angency) hírszerzői által elkapott rövid üzenet tartalma máig ismeretlen. Szuperszámítógépek százai cincálták a kódot hónapokon át, de mindhiába. Egyes titkos források szerint a kód feltörhetetlen, a titkosírás új generációja, a még fel-nem-talált permutációs algoritmusnál is keményebb dió. Épp ezért közszemlére tették, hogy az amatőr kódtörők is próbálkozzanak vele, és bevessék a leghatásosabb fegyvert: az emberi agy hihetetlen képességeit. Rád vár a feladat, hogy feltörd az alábbi titkos kódot, a megoldást pedig közöld a nagyvilággal. Lehet, te fogod megmenteni a világot, fényt derítesz egy eltitkolt igazságra, vagy egy III. Világháborút robbantasz ki...

           

A fentebb olvasottak akár igazak is lehetnének, de azért még sincs ekkora teher az olvasón,és a feladat sem megoldhatatlan. A "CODE_BREAKER" a legújabb rovat a deathlyray.uw.hu - n, melyet már régóta tervez a szerkesztő gárda. Egyes időközönként egyre nehezebb, néha könnyebb kódok, fejtörők, logikai és mindenféle egyéb tudást igénylő rejtvények várják majd az ilyen kihívást kedvelőket. Néha lesz segítség, néha nem...ez a nehézségi szinttől fog függni, de a fórumon mindig lehet kérdezni, megvitatni a dolgokat. Egyelőre a Hírek rovatban keressétek a feltörendő kódokat, de nem sokára külön "fület" kap. Figyeljétek a futószalagot friss infókért!!!

A leggyorsabb "Kód-törőket" idővel majd díjazzuk is, de mindenesetre egy dicsőségfal mindenképpen fog csatlakozni az oldalhoz.

És most pár szó az első, fentebb látható "szuper-titkos kódhoz"...

Mondanom se kell...ez a legegyszerűbb titkos írás ami csak létezik. Tekintsük bemelegítésnek. Ha még ez sem megy, akkor sorry, de fogalmad sincs a kódtörésről. Mégis, nehogy bárkinek is elmenjen a kedve a dologtól, ezért egy kis segítség:

nincs benne ékezetes betű. magyarul van. és EGYSZERŰ!!!!

Ha mégis segítség kell, ne szégyelld! Kérdezz a fórumon!

 

                                   -CODE_MAKER-

 

      

"001101110100001101101101101101011"

 

Home Hírek Oldaltérkép Books Kapcsolat Linkek Forum
     2007.12.21. Az Első Feladat